Uien geteeld in Suriname

Met enige trots presenteren wij de eerste geoogste Surinaams geteelde ui welk is gekweekt in de volle grond bij Spirits Grun2 N.V. van het ras “Hacienda”. Niets is onmogelijk……….  

Read More

nieuwe aanplant paprika

De week weer erg druk geweest met de nieuwe aanplant van één van de paprika kassen, weer ruim 1000 plantjes die straks weer een mooi Surinaams geteeld product gaan geven.

Read More

chilipepers

Nog beperkt verkrijgbaar van eigen teelt van Spirits Grun2 N.V.: “chilipeppers”.

Read More

update tomaat

Update tomaat bij Spirits Grun2 N.V.. Planten staan weer mooi aangebonden aan de gewasdraden.

Read More

paprika update

  Update nieuwe aanplant paprika. De plantjes staan er nu twee weken in en het eerste gewaswerk kan gaan plaatsvinden.

Read More
Eerste planten in de nieuwe kassen

Eerste planten in de nieuwe kassen

De eerste tomaten- (3 varieteiten) en paprika-planten, zijn op vrijd 27 maart in de nieuwe kassen 4 en 5 geplaatst. Ook de eerste sla soorten zijn  in de DWC – bakken in kas 6( Deep Water Culture) geplaatst. De ijsbergsla, rode krulsla,en kropsla zijn binnen 3 weken volop te krijgen!

Read More
PIP Training

PIP Training

February 11, 2015 / in Nieuws

Spirits Grun2 N.V. zal van start gaan met het derde gedeelte van de trainingen van de PIP. PIP is een Europese organisatie dat wordt beheerd door COLEACP. COLEACP is sedert 2001 verantwoordelijk voor de implementatie van het PIP programma dat wordt gefinancieerd door de Europese Unie en uitgevoerd in opdracht van de ACP. In lijn…

Read More
Uitbreiding in Mei 2014

Uitbreiding in Mei 2014

In mei 2014 is de 3e fase van de uitbreiding van Spirits Grun2 N.V. van start gegaan. Deze uitbreiding omvat onder andere de toevoeging van: 4500 m2 kas verdeeld over 7, volledig met PE 400 micron folie bedekte kassen. De kassenfolie zorgt er onder andere voor dat de planten wel het benodigde zonlicht krijgen, maar…

Read More